Albertslund Center Slagter

Åbningstider - Idag: 8:00 - 18:00

Karl Johan siden 1971

Albertslund Center Slagter

Stolte håndværkstraditioner hos Slagtermester Jan Larsen siden 1996.


 I 1971 åbnede slagtermester Karl Johan sin slagterforretning på Bygangen i Albertslund Centrum. Konceptet var enkelt og lige til: God kvalitet til fornuftige priser. Dog blev forretningen lige så hurtig kendt for sine mange hjemmelavede specialiteter, gode råd og vejledning samt et godt humør.

Jan Larsen kom i mesterlære 1982, og fik med sit svendestykke bronzemedalje i 1985. Da Karl Johan luftede tanken om at trække sig tilbage, overtog Jan Larsen forretningen i 1996. Forretningen har siden da høstet flere medaljer for sine spege-, grill- og rullepølser samt skinker.

I 2010 ved Nordisk Fagmesse høstede vi en guldmedalje for vores leverpostej.

I foråret 2016 vandt vi Danske Slagtermestres fagkonkurrence i “Danmarks bedste frikadelle”.

Vore leverandører er valgt med stor omhu. Vi benytter kun seriøse leverandører, som kender til vore krav om høj kvalitet og ikke mindst dyreetik. Vi køber dansk kødkvæg fra leverandører, hvorfra vi ved at dyrene har haft det godt, og som giver os mulighed for selv at udvælge de bedste dyr. Vi køber hele kødkroppe, og vi kan derfor tilbyde dig alle former for udskæringer efter ønske.

Albertslund Center Slagter ApS beskæftiger kun veluddannede fagfolk, som alle har deres eget speciale. Slagtere, delikatesseassistenter og lærlinge er alle engagerede medarbejdere. Vores medarbejdere yder altid deres bedste, for at vi kan leve op til vores eget krav om at holde et meget højt kvalitetsniveau.

Du er velkommen til at komme ind forbi vores butik eller på anden måde kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker gode råd.


0